"Εάν στη θέση του 16χρονου, θρηνούσαμε αστυνομικούς, δε θα νοιαζόταν κανείς ούτε για τις ζωές τους, ούτε για τα 6χρονα, 7χρονα, 10χρονα ή 16χρονα παιδιά τους και τις οικογένειες που θα άφηναν πίσω. Κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Ο μπάτσος που σκότωσε μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος αλήτης στη Γη, αλλά το σίγουρο είναι πως έχει συλληφθεί και θα τιμωρηθεί! Ποιόν εξυπηρετούν όλα αυτά; Τον αδικοχαμένο μαθητή; Τη δημοκρατία; ΠΟΙΟΝ;

Χρειάστηκε ένα νεκρό παιδί για να αποκαλυφθεί η οργανωτική αρτιότητα της Χούντας των Εξαρχείων και των παρακλαδιών της σε όλη την Ελλάδα. Η ίδια Χούντα που φυτοζωεί ανάμεσα στα Εξάρχεια και στους ανά Ελλάδι χώρους ασύλου!

Αυτοί που καίνε την Ελληνική σημαία, τον άγνωστο στρατιώτη, αυτοί οι δήθεν ανεξάρτητοι και δήθεν αγνοί δημοκράτες. Αυτοί βάλθηκαν να μας πείσουν πως το να καις βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια, να βεβηλώνεις αγάλματα, να τρομοκρατείς μια ολόκληρη πόλη είναι αγώνας δημοκρατικός!

Κι εγώ αναρωτιέμαι, σε τι διαφέρουν άραγε αυτοί που οπλίζουν 16χρονα, 18χρονα και 20χρονα παιδιά με πέτρες και μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας, από αυτούς που οπλίζουν τα παιδάκια στην κεντρική Αφρική με Kalashnikov;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, πολίτες κινδυνεύουν να καούν, πλιατσικολόγοι έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας, αναρχικοί πετροβολούν πυροσβέστες που πάνε να απεγκλωβίσουν και να σώσουν ανθρώπινες ζωές, μέχρι και όπλα έχουν κλέψει!

Έλληνες, «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120, Παράγραφος 4!

Δεν είναι δυνατόν η κοινωνία μας και η δημοκρατία μας να δοκιμάζονται έτσι από ένα τσούρμο αναρχοφασίστες που εκμεταλλεύονται την απουσία πολιτικής βούλησης χάριν της αποφυγής πολιτικού κόστους.

Έλληνες, η ακροτελεύτια παράγραφος του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος της Ελλάδος μας επιτάσσει να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει τη δημοκρατία μας με βία!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, αλλά εμείς δεν πρέπει να αφήσουμε τους ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ να ΑΣΕΛΓΟΥΝ έτσι απροκάλυπτα στις ζωές μας και να αδιαφορούν για το μέλλον μας επειδή προσπαθούν να κάνουν την ταξική τους επανάσταση!

ΜΗΝ αφήσετε να περάσει ο ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ της κουκούλας και της ΜΟΛΟΤΟΦ, υπερασπιστείτε τις περιουσίες σας, τις γειτονιές σας, τις πόλεις σας, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/kalashnikov.html